2.10.2014 г., 9:28 ч.

Края на Лятото... 

  Поезия » Друга
289 0 0

 

Края на Лятото...

 

Небето вече се проясни,

ала от клоните вали

и тия капки тъй прекрасни,

и много свежи са... Нали!...

 

Разтърсвам някое дърво и

със закачливост на хлапак,

се вглеждам в тия тъжни твои

очи, че грабнали ме пак

 

са: чувството така познато

и поривът неосъзнат,

но тръгва си от мене  Лятото,

а дните вместо дъжд валят!...

 

Коста Качев,

в края на Лятото

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??