14.01.2008 г., 0:25 ч.

Краят за нас ! 

  Поезия
515 0 5

В края е топло...

душата лети,

леглото не помни,

колко нощи не спиш.

В  края е нежно...

всяка болка отлита.

Очите са снежни.

Помнят. Гори.

Истината дълбае следи.

В края всички сме неми.

Раздялата с примирение

до прага ни изпраща.

Длани, от чувства лишени,

мъртви цветя се поклащат.

Ще си тръгнеш ти!

Ще остана аз!

Любовта я няма за нас!

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??