3.10.2017 г., 8:23 ч.

Кръговрат 

  Поезия » Друга
563 2 11

Кръгло, квадратно и после обратно,

в кръг се въртиме и нощем не спиме...

 

Всичко предишно – било е излишно,

трудните думи, лежат помежду ни...

 

Тъжно се смея и мъртва живея,

крия се в мрака... какво ли ме чака?

 

Няма надежда, главата щом свеждам,

пари сълзата за вчера отплата...

© Всички права запазени

Без претенции за поезия ...просто ей така :)

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??