30.06.2016 г., 10:05 ч.  

Лично 

  Поезия » Любовна, Друга
476 0 4

И пак до късно ще стоиш,
в сънища неясно ще бълнуваш.
Капаните неволно ще броиш.
Ангелите с думи ще рисуваш.
Ластика набързо ще захвърлиш,
къдрици ще разпуснеш във нощта.
Демоните в мене ще разбудиш
и ще поискам да целуна вечността.
С алените устни ще допиеш,
кристалът ще се счупи угризен,
коприната в ръцете си ще шиеш, 
а Дявол ще те гали - съблазнен
.

© Любослава Пиринкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??