Избрах те
между цветове
и светлосенки
неземна красота.
Прегърнах те,
ръка подадох
и щастието
ни венча.
Целунах те,
а ти избяга
притиснала
в гърдите си
скръбта.
Пред мрачния
олтар
стоя и чакам,
забравил
всичко на света
............................
Сърце в печал...
© Росен Иванов Всички права запазени