4.11.2011 г., 23:34 ч.

Листопад от звезди 

  Поезия » Любовна
659 0 11

Всяка есен си има причина

да започне. И път да върви.

През безумния бяг на годините,

по-красива от всяко преди.

 

Плискат тихо вълните на залеза.

Есента като кораб расте.

И дъждът със сълзите на лятото,

дави моето нощно море.

 

Не тъгувай, остават мечтите ни.

С всяко ято долитат до теб.

Ако слънце танцува в очите ни,

ще си имаме свое небе.

 

Есента ни се ражда от лятото,

онова, дето още гори

в твоя поглед след дълго очакване.

 

И вали в листопад от звезди.

 

 

© Йорданка Господинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??