22.02.2008 г., 8:20 ч.

Лодка в океана 

  Поезия » Философска
722 0 12
 

ЛОДКА  В   ОКЕАНА

 

Животът ми е

лодка в океана

и люшка се от сутринта

до здрач,

старая се да съм докрай

засмяна,

но на съдбата си не съм ковач.

Понасят ме вълни на отчаяние

и всичко ми е черно и фалшиво,

но идва лек ветрец

и с някакво очарование

понасям вече кръста си

щастливо!

Така било е и

така ще си остане -

днес ангел съм,

а утре съм хетера

и моля се на Бог

да бъда истинска,

и своя пристан

в океана

да намеря!

© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??