12.09.2021 г., 1:26 ч.

Логично заключение 

  Поезия » Философска, Гражданска, Епиграми, Друга
661 0 2

Реформи съдебни -

все взаимно враждебни.

Навред зали и коридори

се тресат от раздори.

 

Реформи фиктивни -

уж все прогресивни.

 

И ако човек поразсъди, -

единствено ефективно

е ... бандитското

                     "правосъдие".

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??