Липсваш ми в
юлския ден,
бавно споменът се завръща.
Още е топъл.
Вечерницата те поздравява,
не забравя дъха ти.
Емигрира, не те забрави,
затова е винаги тъжна.
Авантюрата свърши.
Безброй пъти се питах,
развлечение кратко ли бях?
А не посмях да ти пиша.
Виновно те следвах в съня
и не чувствах лято и зима.
Можех само да обичам,
а ти след други тичай!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Не съжалявай!Поздрав1