16.07.2008 г., 14:08 ч.

Любов - предателка 

  Поезия » Любовна
855 0 25
 

Попарена е нашата любов

от есенна слана студена

и съска старият ни зов,

като жарава задушена.

 

В мъгла обвити са сърцата,

до вчера тупкащи тъй лудо,

изгаснала е светлината

на земното любовно чудо.

 

Самотни скитат се душите

и търсят немощно утеха,

изчезнали са и следите

към звездната дъга-пътека.

 

Очите борят се със мрака,

постлал килима за раздяла,

а старият часовник трака

и шепне: "Тя ви е предала!"

 

© Наташа Басарова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??