26.10.2010 г., 20:35 ч.

Любовен дисонанс 

  Поезия » Любовна
711 0 11

Ние с тебе бяхме

две опънати до скъсване струни

и звучахме в красив дисонанс.

Всяка със свой предел

на натягане, на отпускане.

Всяка с тембър свой,

всяка различна,

но в един изненадващ баланс.

Е, дойде време, казахме:

- Стига, стига с тоз дисонанс!

По-добре благозвучие

и поехме в различни посоки

да потърсиме новия шанс.

Мина време,

не е същото,

ти не знам -

аз не звуча.

Чакам твойто завръщане,

по-добре е така в тишина.

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??