Oct 26, 2010, 8:35 PM

Любовен дисонанс 

  Poetry » Love
710 0 11

Ние с тебе бяхме

две опънати до скъсване струни

и звучахме в красив дисонанс.

Всяка със свой предел

на натягане, на отпускане.

Всяка с тембър свой,

всяка различна,

но в един изненадващ баланс.

Е, дойде време, казахме:

- Стига, стига с тоз дисонанс!

По-добре благозвучие

и поехме в различни посоки

да потърсиме новия шанс.

Мина време,

не е същото,

ти не знам -

аз не звуча.

Чакам твойто завръщане,

по-добре е така в тишина.

© Иван Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??