В святата за всички нощ
малка свещичка запалих
и към лика на Христос
тиха молитва отправих:
Господи, Иисусе Христе,
син на всемогъщий Бог,
ти, разпнат си на кръста,
живота си дал кат' залог
за спасение на душите наши,
за грешния човешки род,
в светлина да пребъде
всеки праведен народ.
С любов в святата вечер
хората във всеки дом дари,
та да станат по-смирени,
та да станат по-добри.
С твоята немерна мощ
възцари мир на земята,
благоденствие дай на България,
хубав живот за децата.
Весели Великденски празници, Откровенци!
P.S. Драги редактори, обръщам се с една молба към вас. В моите известия пристига информация за коментари на чужди произведени. Ще ви бъда благодарен, ако бъде отстранено това! Още един път ви пожелавам да прекарате весело празниците, скъпи мои!
© Никола Яндов Всички права запазени