16.12.2019 г., 8:10 ч.

Между страниците на душата ми 

  Поезия » Друга
691 1 0

 

Една усмивка отлетя
и стана някак зимно.
По лицето запълзя тъга
и сълза се спусна неудържима.
Заглъхна звукът и следи
изтри това проклето време.
Забравих цвета на твоите очи.
Забравих всичко...
Утеши ме.
Забравата има вкус на тишина -
останала утайка от смеха ти.
Има аромат на изсъхнала мечта
между страниците на душата ми.
Една усмивка отлетя,
но напролет може да се върне.
Сега ще се загърна в самота,
като в пашкула онази пеперуда....

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??