2.05.2020 г., 10:57 ч.

Мигове забвение 

  Поезия » Любовна, Философска
563 3 2

 

Излизаш от стиха ми. Като проза.

Не те събирам повече със думи.

Макар да ме спохожда таз' угроза -

че някак си и там ще те загубя...

Все още съм в големия театър.

Във ролята да бъда, наобичан.

Копнея. Преживявам те и тъй нататък.

Тъй дълго време няма да е по-различно... 

Ще дойдат тези мигове забвение.

Понякога ще се разделяме завинаги.

Лъжа ще е. И временно решение,

да знаем как боли, щом си заминем...

Аз още вярвам само във плътта ти.

И в устните на твоето - Обичам те!

Съвсем е недостатъчна душата,

Повтарям: с тебе няма как да е различно...

 

Стихопат.

Danny Diester

 

 

© Данаил Антонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??