4.11.2008 г., 10:39 ч.

Милувката на вятъра 

  Поезия » Друга
624 1 9
              Милувката на вятъра

Погали ме хладния вятър,
докосна ме нежно в нощта,
потръпнах от тази милувка
и пак очаквам да дойде деня!

И всичко започва отново,
забързани, тъжни, сами,
устремени към някакви цели,
догонвайки своите земни мечти!

И ето го пак хладния вятър,
усещам го в своите разпилени коси.
Денят си отива, но аз съм щастлива:
отново съм истинска, отново съм себе си!

© Руми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??