2.08.2020 г., 19:37 ч.

Мислех, че е лято 

  Поезия » Свободен стих, Друга
507 3 2

Аромат на жасмин. 
И къси ръкави. 
Кожа, зачервена от слънцето. 
Сол по устните. 
И полет на чайка.
Разтворена книга на сянка.
Вятър горещ.
И окосена трева.
Целувки под дъжд неочакван.
Вкус на смокиня.
И широки усмивки. 
Огледало в очите насреща.
Нощно небе.
И светулки по здрач.
Песен на щурците в полето.
Мислех, че е лято.
А е любов.
С отпечатък от бъдещето.
 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??