5.11.2013 г., 10:13 ч.

Мой малък Париж 

  Поезия » Любовна
459 0 2

Липсва ми онзи
мой
    малък
            Париж
във Силистра
и онези диви
           мастилени нощи
с девствени сякаш звезди.
Липсват ми още:
водите на Дунава,
                       мътни и бистри;
пансионът в малкото село в Румъния;
домашното вино и
                           всички усмивки...
Но най-много ми липсва
вълшебното френско момиче
с най-руското име - Наташа -
чийто малки
                 зелени
                            засмени
очи
разказват такива истории,
че чак да се плашиш.
И да обичаш.

© Кавалер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • За водите на Дунава,домашното вино,красивите истории-без страх и много обич,защо не и Любов!Поздрави!
  • лежерно
Предложения
: ??:??