23.10.2018 г., 1:47 ч.

Моменти 

  Поезия
555 6 10

В душата ми днес е неделя - 

във тишина е облечена. 

Усмивки с дъгата споделя, 

на щастие изцяло обречена. 

 

Лъчите на слънцето сплита . 

Звездите на китчици свива. 

По други галактики скита. 

Душата ми днес е красива. 

 

Обичам такива моменти - 

сама да съм. Не. Не е глупаво. 

Минутите, като монети 

търкалят се. .. И ми е хубаво! 

© Деа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??