3.07.2013 г., 20:48 ч.

Мост 

  Поезия » Любовна
468 0 0

 

МОСТ

 

Как е при други –

не зная.

За мен любовта е мост

от тук до безкрая.

Очаквам те

в самотна алея.

Въртят се

листата есенни

в прощален танц

преди

предсмъртната целувка

със земята.

Завихря се

във мене буря.

И се мята

тревожно душата.

Връхлитат мълнии

и удрят

с огнени лостове.

Ти не идваш.

Сгромолясва се моста.

Отломки стърчат

в прахта.

И дълго в мен, като ехо

кънти любовта.

Кънти любовта…

 

 

© Иван Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??