17.11.2005 г., 23:50 ч.

Моята съдба 

  Поезия
1059 0 1

Моята съдба

Тебе дълго чаках,
за тебе дълго плаках.
Моята съдба си ти,
моите радости и мечти.

Теб обикнах на мига,
в теб се влюбих и сега
твоят образ не престава,
и душата ми опиянява.

Само тебе знае
да сънува и мечтае.
Само ти си нейн плам,
нейн стимул и блян.

Ти омагьосал си сърцето,
мислите витаят във небето.
Ти създаде любов страстна,
но нещастна и много опасна!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Да,и на мен много ми харесва Продължавай в същия дух
Предложения
: ??:??