Мълчи гадът...
Мълчи гадът... мълчи.
Нищичко не казва.
Не издава звук дори.
А ми струва куп пари.
Мълчи и ме измъчва,
направо ми се крещи.
Мълчи гадът....
Ще се побъркам до зори.
Хайде бе... звънни, звънни!
Мълчи гадът... мълчи!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени