25.09.2008 г., 18:00 ч.

Мъртва Тишина 

  Поезия » Друга
1239 0 4

- Дълбоко в моята глава мисля за смъртта.
Във един въображаем свят! Отвори очите
ми!

- Ако искаш да продължиш, просто ми
подай ръката си!

- Върни ме към живота – потъвам!
Обърках съзнанието си – носейки се по
течението, вярвах сляпо!

- Защо бягаш от реалността, запътил се
към ръба – Не Го Прекрачвай!

- Сега умирам сам!
- Боже, спаси душата ми!

- Не, не се страхувай да отвориш следващата
врата.
- Не ти ли казах за хорските лъжи?
Игра на лицемерие... Всички са глупаци!

- Губя контрол... безчувствен, просто една
марионетка...
марионетка...
- Умирам!

- Не се предавай, недей!
- Не крий лицето си зад маската!
- Зад маската – толкова дълго време!

- Не ме наранявай, не бих понесъл това!

- Светът усети липсата ти!

- Не ме забравяй!

- Не те виждам, губя те в мрака!!!
- Къде си?

- В мъртва тишина!

- Няма те!
- Къде си... къде?


автори:
P.Halliwell (Красимир Иванов)

Prudence (Виктория Монева)

© Красимир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??