5.03.2020 г., 7:52 ч.

На дневника 

  Поезия
762 1 2

Ти, единствен мой слушател, 

верен спътник и приятел,

пазиш моите вълнения,

скици и стихотворения

и ги скриваш от света.

Всяка мисъл и мечта,

що да споделя не смея,

тук наскрито ще излея.

 

На душата нежна страж,

и да не сбера кураж

да крещя, а не шептя

срещу злото във света,

дълго след като ме няма,

чисто, ясно, без измама

ще се чува моят глас,

ще шепти: "Поет бях аз!"

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Patrizzia (Надежда Ангелова) Благодаря!!! Наистина, изкуството е вечно и в него няма минало време.
  • Не си била, си и ще бъдеш.
Предложения
: ??:??