Потънала на дъното на океана
Се сливам с мидите
И помня лятото...
В морска пяна съм обляна
Когато приливът
Ме връща на брега обратно
Пропускам всичките си важни срещи на Земята
И тичам в унес към Луната
В ръцете си съдба притискам
И не искам
Нея да разбия
Искам себе си да скрия
От на хората очите
Искам да се върна при вълните
Да потъна в дълбините
И като косатка
Да отнеса със себе си следите
На лятото ми кратко
© Лора Всички права запазени
поздрав и от мен:
http://www.youtube.com/watch?v=WVe80iZtlYU