2.11.2012 г., 12:30 ч.  

На Майка и Татко.... 

  Поезия » Друга
2071 2 2

На Майка и Татко



Как искам  Майка жива да прегърна,
и съня си в реалност да превърна.
Макар и да сме един от друг далече,
бариера между нас, няма да има вече.
Защотото спомена е там дълбоко в мен,

и ще ме съпътства  до последният ми ден.
Как бих искал  Татко жив да го прегърна,
и съня ми в пълна реалност да превърна.
Макар и да го няма между нас вече,
очите му, ме гледат някъде от далече!

Ооо,, да знаеш.., как боли това човече!!!

 

Мамо... Татко...,
Да знаете колко много сте ми дали,
само с това ,че сте мен създали!
Прекланям се пред вашата твърдост,
това всичко дава ми в живота дързост!

Бог  ви прибра там горе  на небето,

във формата на Ангели небесни.

За нас и грешките ни се молете,

в земния ни път... с нас "останете"!!?





13.03.2017 / Виена
Мarcello Terezios

 

http://youtu.be/pvG6PUK6f2M

 

© Маестро Митко Хаджиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??