2.03.2018 г., 11:46 ч.

На "върха" 

  Поезия » Гражданска
366 1 11

Безгрижно-безметежни стоите на "Върха".

Безизразно-небрежни мълчите за глада.

Ласкателно-копнежни за слава и пари.

Люлеещо-кънтежни за постове,коли.

Пилеещо-гърмежни народните пари.

Прахосващо-палежни всичките ни дни.

Безсърдечни

Безтегловни

вие горе на "Върха"!

Пийте! (кръв народна)

Вийте! (вълча сте порода)

И крадете!(зверове на зверовете)

Но помнете!

Треперете!

Някой ден

На Видов ден!

Всички ще се съберете!

Долу!

На народа във нозете!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??