7.06.2020 г., 11:46 ч.

Начало 

  Поезия » Философска
551 0 0

 

Сутрин сънят ми изтичва по риза...
Разперва пространства пред изгрева
и започва денят в оцелели щрихи от мрака...

После тихият вик на душата ми
нежно дръпва грифа на утрото

и изпраща по вятъра тази мелодия,
която прекосява мислите

отвъд... отвъд самотата...

-----------
Под чертата остават нощните ми очи.

 

                              © Павлина Петрова 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??