16.08.2013 г., 20:34 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
434 0 0

На крилете на полъх

идва надеждата

в миг животворен.

Бледа луна е

във нощите мрачни,

от болка се ражда

и винаги тихо

последна умира...

 

Как бих желала моята душа

да е сияние над морската вълна,

моето сърце

да е къс от синьото море.

 

Надежда - огнище с негаснеща жарава,

копнеж на пътника с протегнати ръце.

Надежда - прибежище мое и заслона,

аз срещнах и  разперих сгърнати криле!

Надеждата крила пришива.

Легенди и тайни времето разкрива

щом имаш ключа на хорските съдби.

© Татяна Цвяткова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??