4.07.2014 г., 14:53 ч.

Направих любовта на прах 

  Поезия » Друга
344 0 0

Боли ме, че така свърши всичко между нас,

боли ме да знам че съм виновна само аз!

Лъгах те много пъти, невярна ти бях,

сега съжалявам, че всичко пропилях!

 

Съжалявам, че всеки път когато с тебе се целувах,

казвах ти че те обичам, но само се преструвах.

Постоянно те дразнех, правех го напук,

и когато бях с тебе, си мислех все за друг.

 

Не бях добра, сега го разбирам,

как да ти се извиня, думи не намирам.

Сега в моите очи си само ти,

знам че е късно, но моля те... Прости!

 

Сега искам пак да си те върна,

пак да си до мен и пак да те прегърна.

Но защо по-рано не се осъзнах,

знам, късно е вече, направих любовта на прах.

                      КАКВА ГЛУПАЧКА САМО БЯХ!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??