23.08.2011 г., 18:29 ч.

Нарисувай чувства 

  Поезия » Философска
458 0 0

Пъхаш ключа във ключалката, но тя заяжда -

поглеждаш и виждаш ръжда,

поизпиляваш ключа, пробваш и той се нагажда,

но пак стоиш мокър в дъжда...

 

 

Ако сърцето ти нивга не бъде разбито

и никога мъка не си познал,

ще бъде кутия с празни емоции в открито,

тогава наистина ли си живял?

 

 

Кутията понякога умът не иска да приеме -

кръвта завира, душата ще политне,

но никой друг не може да я вземе -

тръгни усмихнат и залиташ!

 

 

Ако решиш да отвориш кутията,

не давай на всичко зелена светлина,

освободи волята, очаровай се от магията,

но така, че магията да не върне отново в дъжда!

© Каролина Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??