17.04.2010 г., 0:22 ч.

Нашата любов 

  Поезия » Друга
670 0 9

 

 

 

Нашата любов

 

Ние с нея още се обичаме!

Нашата Любов ще ни прости

пепелта от срещи и раздели...

сол в очите ù хвърляхме,

сякаш бе  някаква прищявка.

 

Нашата любов тъй силно ни обикна.

Бързо свикна с всичко между теб и мен.

Спяхме кротко в нежната извивка

на щастливия ù плен.

 

Днес един до друг в едно изричане

ще ù кажем колко я обичаме.

Ще целунем нейното привличане.

Помниш ли как блестят

в мрака нейните усмивки?

 

 

Нашата любов пак силно ни обикна.

Бързо свикна с всичко между теб и мен.

Спи си кротко в нежната извивка

на щастливия ни плен...

 

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??