Нашата любов
Ние с нея още се обичаме!
Нашата Любов ще ни прости
пепелта от срещи и раздели...
сол в очите ù хвърляхме,
сякаш бе някаква прищявка.
Нашата любов тъй силно ни обикна.
Бързо свикна с всичко между теб и мен.
Спяхме кротко в нежната извивка
на щастливия ù плен.
Днес един до друг в едно изричане
ще ù кажем колко я обичаме.
Ще целунем нейното привличане.
Помниш ли как блестят
в мрака нейните усмивки?
Нашата любов пак силно ни обикна.
Бързо свикна с всичко между теб и мен.
Спи си кротко в нежната извивка
на щастливия ни плен...
© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.