29.06.2011 г., 11:19 ч.

Не! 

  Поезия » Любовна
753 0 7

Не, недей ме поглеждай! Недей!
Не се усмихвай с очите си -
две черни дупки.
Те поглъщат материята на мойто сърце
и го почернят, и го късат на две.

Не, недей ме поглеждай така! Недей!
Не ми говори!
Макар и да го искам най-силно на света.
От думите се раждат десетки надежди,
а така ме боли
да умират и да ги зарявам в калта.

Подмини ме, чуваш ли?!
Просто подмини!
Дори да ме виждаш, за мене сляп ти бъди!
Че от тебе се лее страшна отрова,
остави ме преди
да загине и последната шепа мечти!

 

 

      17.03-06.04     [Безименно]

© Сюзън Смърт Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??