2.08.2007 г., 20:34 ч.

Не бягай 

  Поезия
799 0 1
                                                       На сестра ми

Не бягай от мен,
защото сега си ми нужна
като пристан в теб да се гушна
и спасение тихо да чакам...

Не бягай, когато е болка
и зло ме люлее в своята люлка,
а душата човешка не слуша,
тътенът в сърцето не ще заглуша.

Не бягай от мен,
защото в душата е лумен,
изгубя ли те, тя пепел е вече,
на огън и болка тя ме обрече.

Давам ти всичко,
но, моля те, не си отивай,
не бягай от мен и не изстивай.

Ти си в него едничка,
едничка в сърцето,
като птичка в небето...
Не бягай от мен!

© Петя Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??