6.01.2017 г., 18:42 ч.

Не е сън 

  Поезия » Любовна
331 1 1

Не е сън

 

Не знам защо, но снощи, пак

ми се наложи да будувам.

А си мечтах, щом легна, как

да те сънувам и сънувам.

 

Поел ме в двете си ръце,

до мене, ти ритмично дишаш.

Допрял в косите ми лице,

ти спиш и тихичко въздишаш.

 

Е, как, кажи ми, да заспя?

Ти като бебе си ме гушнал.

И този миг, аз да проспя

и свита в теб, да го пропусна?

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Сладко е твоето будуване, Мари Елен! Нежен и красив стих! Поздрави!
Предложения
: ??:??