16.03.2016 г., 6:35 ч.

Не ми се иска 

  Поезия » Друга
262 1 3

Не ми се иска с никого да споря,

то всичко тръгнало е, върви по своя път.

Със себе си в тишината ще говоря,

къде да тръгна знам на моят кръстопът.

Не ми се иска да живея като тези,

които ловят риба в мътните води.

За мен това са глупави стратези,

всичко, всичко в душите им смърди.

Не ми се иска на сърцето ти да съм послушник,

то моето си има своят оборот.

Вярвам! Не ме наричай че съм грешник.

Това съм Аз сега и в тоз живот.

В.Й. 13.03.2016г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Красива позиция!
  • Човек трябва да отстоява ясно себе си, а не да лови риба в мътни води.
    Поздравявам те за точно изразената стратегическа яснота, Василе!
  • Браво, Васко!
Предложения
: ??:??