9.06.2017 г., 16:16 ч.

Не ми се спи, така не ми се спи 

  Поезия » Друга
1474 10 18

 

Не ми се спи… Така не ми се спи!

Да те сънувам вече никак не умея…

А времето рисува без бои –

директно върху спомена вилнее…

 

И избледняват твоите черти,

макар че често ме болят отвътре!

Неказаните думи трополят

в тъгата на безсънното ми утро…

 

Мълчанието дали ще си простим?

Трънлива е пътеката към рая!

Засядат ми предишните вини,

а Бог по прошката ще ни познае!!!

 

Не ми се спи! Така не ми се спи…

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??