31.10.2007 г., 17:13 ч.

не мога вече 

  Поезия » Друга
712 0 2
Не искам да съм такава, мразя
се до болка, а как опитвах да
се променя. Как исках да бъда
като всички, ала остана си мечта.
Чувствам, че не мога вече, а
опитвам се да се държа. Чувствам,
как сълзите ми потичат, а не мога
да ги спра. Чувствам как със себе
си се боря и не мога вече да мълча.
Чувствам как потъвам във земята
след най-малките неща. Искам да
се променя, ала не мога, безуспешни
опити във себе си събрах и кой от
кой по-нещастен превръщаха душата
ми във прах. Последен опит ще направя,
парчетата до едно ще събера, но не
в сърце ще ги превърна, а безчувствен
камък ще скова.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • дарина е права...
  • "Последен опит ще направя,
    парчетата до едно ще събера, но не
    в сърце ще ги превърна, а безчувствен
    камък ще скова."

    Недей,виж какви красоти прави сърцето ти
Предложения
: ??:??