18.09.2017 г., 11:15 ч.

Не питай 

  Поезия » Любовна, Философска
678 1 4

Ти попей на душата ми и над нея прелитай.

Погали я със поглед, размекни я с целувка...

А за истините... не питай!

Те я стягат като нова обувка.

Не претърсвай душата ми

с крадени мигове пълна.

Не обръщай хастара и

и не искай признания

от мълчание непокълнали.

В тази вечер студена...

време е да се обличаме.

Остави я душата ми да се лута смутена...

Тя, така се обича.

 

16.04. 2016г.

© Цветка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??