Не по пътя –
ходя по вода.
Миг съмнение –
потъвам.
Миг тъга –
пропадам.
Миг вяра –
и летя.
Миг мир у мен –
сама ме носи
бистра капчица роса.
Човекът не бил за всичко.
Човекът бил за вечното.
Любов и прошка.
Смирение и доброта.
© Кирилка Пачева Всички права запазени