21.01.2018 г., 8:56 ч.

Неделя 

  Поезия
765 8 21

Бяло и мъгливо е навън.

Цяла нощ валя.

А аз все още съм като насън

бродеща из поетичната мъгла.

Четох, коментирах, преживях...

Даже, с някои си помечтах!

Време е да се взема във ръце!

Да стана и деня си да посрещна!

Да го притисна до горещото сърце

и с любов да го погледна.

Да седнем заедно по на кафе,

живота си да поодумаме.

Да помечтаем за бъдеще от кадифе

и после нежничко да се сбогуваме.

Неделя е. На кратко гости ще ми бъде днес денят.

Ще го обичам и прегръщам, докато минутите му се стопят!

 

© Маргарита Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??