13.12.2007 г., 23:02 ч.

Нещо-Нищо-Личнo 

  Поезия » Друга
753 0 10


Порив остава

в дните ни празни.

Думи минават

- нищо не казват.

Хвърляме зарове

- винаги губим…

Коледни балове

- дай да се влюбим!

 

Улици кални,

хората мазни,

но уникални,

даже

прекрасни…

 

В реклами се будим,

заспиваме в нищо,

дай да се влюбим

в нещо излишно.

В нещо ненужно:

в грозната дама,

в песничка гнусна,

в красива измама.

После да пием,

после да спорим,

своето “НИЕ”

да издърдорим.

От мен запомнете,

ще щракне капанът,

но мен бесовете

когато ме хванат -

чаши не чупя,

себе си чупя...

© Георги Динински Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??