2.12.2008 г., 12:30 ч.

Несподелена любов 

  Поезия » Любовна
536 0 2

  Несподелена любов

 

Ти идеш...

 

Вятърът закичи

пеперуди в косите ми!

Залезът открехна  вълшебна

врата към безкрая!

Птиците весело

махат с крила;

щурецът орфеева

песен запя!

Душата ми завибрира

в неописуемо ликуване!

Исках

мига

да

е

вечност!!!

 

Ти отмина...

 

Вятърът онемя от

болката ми.

Залезът се превърна

в кървава рана.

Птиците прегърнаха

стенещата ми душа.

Земя и небе се сляха

в сълзите ми;

завъртя се вселената.

С колко

мъка

ридае

щурецът...

 

 

 

© Лиляна Стойчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??