Но...
Аз нищо не съм.
Как ли се влюби в мен.
Не зная що е любов...
Не тичам по брега И разпенен.
Аз съм момичето, което зяпа отстрани.
Скритата ранена птица във гората.
Вятърът, който е забравил да шуми.
И изгубена вълна. Която ти бяга.
Шепотът е толкова силен...
Дори скрита у дома, те докосвам.
Как ли се влюби в мен...
Но знам, че съм омагьосана!
© Йоана Всички права запазени
"Дори скрита у дома те докосвам.
...,омагьосана!"...