27.08.2008 г., 13:55 ч.

noise 

  Поезия » Бели стихове
504 0 7

днес Марджъри

в адажио

на стол без облегалка

с перфектен изглед

връзки с отделни континенти

всяка платена разписка Рай

забивам с кабърче на таблото

заливам с горски плодове

следобеда

в ритъм Дишам БезУчастно -

 как се чувстваш тази вечер -

няколко отплеснати думи

разхвърляни по недокоснат чаршаф -

ядИ -

скътани в джоб

шеметни обещания за изгрев

джулай

или некъв друг

бъркам с клечка из мислите

сортирам ги по видове

за сега и сега

парадокси по ъглите

скитам в хаоса

достатъчно

виж ме

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??