Aug 27, 2008, 1:55 PM

noise 

  Poetry » White poetry
506 0 7

днес Марджъри

в адажио

на стол без облегалка

с перфектен изглед

връзки с отделни континенти

всяка платена разписка Рай

забивам с кабърче на таблото

заливам с горски плодове

следобеда

в ритъм Дишам БезУчастно -

 как се чувстваш тази вечер -

няколко отплеснати думи

разхвърляни по недокоснат чаршаф -

ядИ -

скътани в джоб

шеметни обещания за изгрев

джулай

или некъв друг

бъркам с клечка из мислите

сортирам ги по видове

за сега и сега

парадокси по ъглите

скитам в хаоса

достатъчно

виж ме

© Зорница Николова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??