10.01.2017 г., 16:52 ч.

Нощ в рая 

  Поезия » Любовна, Еротична
488 1 1

Кипящо лято. Девет часа привечер.
Огненото слънце залязва, сякаш получава страстен нюансен оргазъм.
Хората оживяват в тъмнината на нощта. Скитат се по улиците, за да усетят лекия полъх на свежест.
Аз и ти в апартамента двама сме сами. Дрехите за нас излишни са, пламъкът на страстта ни топли сякаш телата ни са стоманени камини.
Навън е пълен мрак, светят само мизерните, премигащи, улични лампи, които са като светулки пред необятността на  лъскаво черното небе с капчица изумрудени звезди.
Нощта напредва. Приготвените от теб хапки с патешко филе върху ненатрапчиво тесто са просто изискан намек за храна преди основното.
Какво е то ли?
Това за мен си ти, а за теб това съм аз !
Пепелночервени ароматни свещи придаващи загадъчност и точната атмосфера  проблясват в ъглите на стаята.
Кралско сините завеси се повейват  от летния бриз.
Спалното бельо в същия цвят е блестящо чисто.
Ето започна се. Ястието е сервирано. Цапаме навсякъде с катраненочерните си души.
Те се сливат една с друга.
Тяло допряно в друго такова. Устни нестихващи от целувки и стонове. Ласки преминаващи границите на законното. Усещания надвишаващи степените за божествено.
Чувство неизпитвано към друга. Желания препускащи сърцето.
Озоваваш се с глава между бедрата. Доволна си и ти, доволен съм и аз.
Накрая остана с разрошена коса, размазан грим и желанието за още и още.
Следва продължение.....

© Dimitar Bikov Всички права запазени

Създадох произведението, за да докосне фантазиите и душата на читателя.

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дали не би било повече на място в раздел "Проза"?
Предложения
: ??:??