8.05.2010 г., 1:23 ч.

Нощ за двама 

  Поезия » Любовна
978 0 11

Ти отново си тук. След години...

С нежен взлом във сърцето ми влизаш...

Пак разжежваш кръвта поизстинала.

и ме мамиш с погубваща близост.

 

Сриваш всички табута стремглаво.

И ваксината става излишна...

Лумва огън от стара жарава 

сред разровено, празно огнище.

 

Ти си тук... Вечерта непрогледна

ни събира в невидима ласка.

А звездите от свода ни гледат

и щастливо оттам ръкопляскат...

 

И е страшно... И толкова хубаво

да се слеем с  дъха на тревите! 

 

Ако някога с теб се изгубим,

ще се търсим в гласа на щурците.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??