12.07.2010 г., 7:49 ч.

Нощен рисунък... 

  Поезия » Любовна
1485 0 38

 

 

                 Беззалезно
                 кротко потъва
                 денят
                 някак тъжно
                 преливащ
                 дъждовното сиво
                 в тихото черно
                 на нощта...
                 замръкват сенките
                 в ъглите
                 притулени
                 от светлината
                 на улична лампа
                 в прозореца
                 топло
                 промъкнала се...
                 шумът
                 от капките дъжд
                 по перваза
                 пълзящ
                 някак нежно
                 и много самотно
                 интериора допълва
                 тъмен и пуст...

                 и само...
                 няколко глътки
                 baileys
                 и гласът на Ленърд
                 целуващ
                 сякаш плътта
                 или душата... без значение
                 правят
                 за няколко мига
                 нощта
                 любовно щастлива...

 

 

 http://www.youtube.com/watch?v=aHwqYd_G43Y&feature=related

 

          МУЗИКА >>> LEONARD COHEN In my secret life

 

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??